Duurzaam Advies VVE

Van de VVE, voor de VVE

Even voorstellen

Mijn naam is Jeffrey Lopez Gazquez en ben een medebestuurslid van de Vve Marsdiepstraat in Den Helder. Al  5 jaar lang ben ik hier bij betrokken.

Doordat wij heel veel onderhoud gingen plegen na een aantal jaren aan o.a. de zijgevels, pakte ik door om mij te verdiepen in de duurzame aanpassingen voor ons pand. Vanaf het begin met informatie vergaren( welke eisen, hoeveel punten, regels t.b.v. subsidie, certificering, vergunningen etc.) tot einde uitvoering werkzaamheden heeft een periode van 3 jaar geduurd.

Al vanaf het begin merkte ik een behoorlijk tekort aan informatiesteun en aanspreekpunten voor de vve's die o.a. een kleiner aantal appartementen hebben en winkels. Hierdoor kwam ik er vrijwel alleen voor te staan. Dit heeft me een zeer ruime kennis en ook een laagdrempelige communicatie methode ontwikkeld om overal effectief en snel progressie te kunnen boeken met alle partijen die voor ons belangrijk waren om alle fases aansluitend en snel uitgevoerd te kunnen krijgen met een fantastisch resultaat voor de eigenaren en het bestuur.

 Ons pand heeft nu een Energielabel, wat is gestegen van een F naar een B, met een geluidsgeïsoleerde gevel en een temperatuur gereguleerde voorgevel door de juiste keuzes voor de eigenaren te maken die hierdoor hun investering weer terug zien en een hoger woongenot hebben gekregen. De waarde van het pand is aanzienlijk gestegen en de aantrekkingskracht op de verkoopmarkt volledig naar zich toe getrokken.

Het programma Uitstel van executie heeft 1 van de appartementen de aandacht gegeven. waardoor er een positieve stijging t.o.v. de verkoopprijs boven verwachting was.

Dit geeft aan dat er zoveel positieve eigenschappen zitten aan het verduurzamen van uw appartementencomplex of pand. 

Zoals woongenot(geluidsoverlast, tocht, vocht), kosten besparing op de energierekening, waardevermeerdering appartementen en winkels. onderhoudsarme materialen etc etc.


Ik kan dat voor u ook betekenen.

Vanuit het oogpunt van de eigenaren voor de eigenaren/bewoners, een plezierige laagdrempelige duurzame upgrade voor uw pand. Waar u met meer plezier van uw woning kan genieten en geen zorgen meer hebt over de staat van uw appartement. 

Ik zal u ondersteunen en informeren en begeleiden waar nodig in het proces, via mail, video conference, persoonlijk op locatie of telefonisch.

Ik heb 20 jaar ervaring in het werken met verschillende beroepen zoals bouw, sloop, asbest sanering, machinist zeevaart en verkoop. Deze mix van ervaring en kennis hebben ervoor gezorgd dat ik een project met deze grootte niet uit de weg ga. Alle samenwerkende partijen een aangename ervaring hebben en er probleemoplossend positief gewerkt wordt.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor vragen of informatie.


E-mailen
Bellen
Map
Info